1xbet

1xbet që nga fillimi i ekzistenës së saj josh tifozët e sa me bonuse interesante, ashtu edhe me kurse. Nga viti 2011 kompania ofron shërbimet e saj edhe në rrjet, duke mundësuar personave në tërë botën përdorimin e propozimeve të saj interesante, të cilat vazhdimisht ndryshohen dhe zgjerohen. Çfarë është interesante, 1xbet ka edhe kanalin e vetë në YouTube, çfarë gëzon shumë popullaritet midis tiperëve.

Licenca për zhvillimin e bastvënësve sportive në rrjet është lëshuar nga bordi i parajsës tatimore, dmth. Curacao. Kompania 1xbet aktualisht vepron në 35 vende dhe ka licencë në këto gjuhë, çfarë lehtëson përdorimin e platformës dhe natyrisht vënien e basteve. Në Rusi veprojnë gati 600 pika tokësore të këtij bastvënësi. Oferta 1xbet tërheq klientë të mundshëm, para së gjithash me kurse të larta. Kjo pa dyshim është një vlerë, e cila tërheq vëmendje të veçantë të klientëve të mundshëm, të cilët do të ishin të gatshëm të përfitojnë nga oferta e këtij bastvënësi. 1xbet ofron një numër të madh të basteve sportive dhe basteve live. Tifozët e lojrave në internet mund të vënë në bast disiplinat e këtilla si futbol, tenis, basketbol dhe shumë të tjerë.

Kjo është në të vërtetë diçka të veçantë për çdo tifoz të vënies në bast të e-sportit. Lojtarët mund të zgjedhin baste sistemore, individuale, akumuluese dhe zinxhiri. Në rast të kurseve lojtarët mendojnë, që këto janë relativisht tërheqëse. Një avantazh i madh i 1xbet është fakti, që autoritetet çdo ditë ofrojnë lojtarëve ngjarje të tjera me bonuse të veçanta. Falë kësaj mund të fitojnë edhe më shumë! Përveç llojëve të disiplinave sportive të përmendura më lart, në ofertën 1xbet gjenden edhe kriket, boks, shah, çiklizëm, hokej mbi akull, top plazhi dhe shumë të tjera. 1xbet ofron lojtarëve në tërë botën bonus mirëseardhës. Vlera e tij periodikisht ndryshon, por më shpesh lëkundet rreth vlerave 100 euro.

Ky është një fillim të shkëlqyeshëm për persona, të cilët nuk kanë buxhet aq të madh, por dëshirojnë të fillojnë aventurën e vetë me vënien e basteve. Mund të duket që ky bonus nuk është aq i madh, por duke marrë parasysh ofertën dhe profesionalizmin e kompanisë të bashkuar me sigurinë, del që kjo është një ofertë jashtëzakonisht tërheqëse. Ky bonus ka shumë avantazhe interesante. Së pari, ai mund të përdoret bile edhe menjëherë, sepse menjëherë pas identifikimit. Për të marrë pagesën, duhet të qarkulloni pesë herë me bonus me kursin minimal 2,74. Kuota minimale, të cilën duhet të paguani, për të marrë kuponin është rreth 5 euro. Periodikisht shfaqen edhe oferta të tjera mirëseardhëse. 1xbet ofron lojtarëve të vetë aplikacionin mobil jashtëzakonisht të qartë. Falë kësaj mund të vëni baste në çdo vend në tërë botën. Gati çdo përdorues, i cili është regjistruar, mund të përdorë lehtësime, të cilët gjenden aty.

Aplikacioni mund të hapet në smartfonin, ashtu edhe në tabletë. Grafikët përpiqeshin shumë, që interfejsi në tabletën të jetë tamam njësoj me atë në kompjuterin. Kanë vënë shumë punë në këtë, dhe procesi i krijimit të uebfaqes ka zgjatur jashtëzakonisht shumë. Natyrisht çdo lojëtar mund të hyjë në shiritin e sportëve live, mund edhe të vëjë baste para ndeshjeve dhe të marrë qasje në statistika. Aplikacioni i internetit dallohet në këtë rast pa dyshim në sfondin e konkurencës. Avantazhi i madh i 1xbet janë baste live. Kemi këtu qasje në liga dhe baste më të rëndësishme. Në ofertën gjendet edhe liga amerikane, angleze, NBA, ndeshjet e futbolit, volejboli dhe disiplina të tjera, në mes të cilëve baste mund të vëjnë lojtarët në tërë botën. Mund të konstatojmë me siguri, që oferta e streaming-ut e 1xbet është balli i ngushtë. Bastvënësi përpiqet të përshtatet me nevojat dhe preferencat individuale të klientëve të tij, për këtë arsye vazhdimisht del përpara, duke krijuar lehtësime më të reja për vënies e basteve dhe marrjen e kënaqësisë nga pak adrenalinë.

 

 

Logo 1xbet

100€ bonus

Regjistrohu Regjistrohu