1xbet

1xbet od početka svog postojanja privlači svoje fanove zanimljivim bonusima i kvotama. Od 2011. godine firma pruža svoje usluge i na internetu, te omogućuje ljudima širom sveta korišćenje svoje zanimljive ponude koja se stalno menja i proširuje. Šta je još zanimljivo, 1xbet ima i vlastiti kanal na YouTube koji uživa veliku popularnost igrača. Licenca na delatnost sportskog klađenja na internetu je odobrena od strane porezne uprave poreskog raja Curacao. Aktuelno firma 1xbet vodi delatnost u 35 država i ima licencu na svim tim jezicima što pojednostavljuje upotrebu platforme, a i polaganje opklada. U Rusiji ova kladionica ima skoro 600 stacionarnih lokala.

Ponuda 1xbet privlači potencijalne klijente prije svega visokim kvotama. To je bez sumnje prednost koja privlači pozornost potencijalnih klijenata kojih zanima ponuda ove kladionice. 1xbet nudi veliki broj sportskih opklada i mogućnosti klađenja uživo. Fanovi internetskog takmičenja mogu da se klade na takve discipline, kao što je fudbal, tenis, košarka i puno drugih. To je dobra prilika za svakog fana i obožavaoca e-sporta. Igrači imaju za izbor sistemsko klađenje, pojedinačno, akumulirano i lančano. Što se kvota tiče, igrači smatraju da su iste relativno atraktivne. Velika prednost 1xbet je činjenica da vlasnici svakog dana nude igračima drugi događaj sa posebnim bonusima. Zahvaljujući tome mogu da dobiju još više! Sem gore navedenih sportskih disciplina, u ponudi 1xbet se nalaze i drugi sportovi, kao što je kriket, boks, šah, biciklizam, hokej na ledu, nogomet na pesku i puno drugih.

1xbet nudi igračima diljem sveta bonus dobrodošlice. Njegova vrednost je promenljiva, ipak najčešće varira oko 100 evra. To je odličan start za one koji nemaju preveliki budžet, a žele da počnu svoju avanturu sa internetskim klađenjem. Moglo bi da se čini da nije to tako puno, ipak obzirom na ponudu i profesionalizam firme, kao i sigurnost koju pruža, ova ponuda je doista atraktivna. Bonus daje puno prednosti. Kao prvo, može da se iskoristi odmah, nakon prijave. Za preuzimanje isplate bonus treba da se okrene pet puta uz minimalnu kvotu od 2,74. Minimalan iznos koji treba da se uplati za dobijanje kupona je oko 5 evra. Povremeno pojavljuju se i druge ponude za dobrodošlicu. 1xbet nudi svojim igračima veoma transparentnu mobilnu aplikaciju. Zahvaljujući tome, klađenje je moguće bukvalno na svakom mestu na svetu. Skoro svaki registriran korisnik može da uživa u pogodnostima mobilnog klađenja.

Aplikacija može da se otvori kako na pametnom telefonu, tako i na tabletu. Grafički tim se pobrinuo da interfejs na tabletu je isti kao i na kompjuteru. Njihov trud se isplatio, iako je proces stvaranja web stranice trajao dosta dugo. Naravno svaki igrač može da otvori folder sportova uživo, kao i može da se kladi pred mečevima, te da ima dostup statistikama. Ova internetska aplikacija se ističe u uporedbi sa konkurencijom. Velika prednost 1xbet je klađenje uživo. Imamo pristup najznačajnijim ligama i opkladama. U ponudi se nalazi i američka liga, engleska liga, NBA, fudbalske utakmice, košarka i puno drugih disciplina koje igrači na čitavom svetu imaju na raspolaganju za klađenje. Možemo da kažemo da ponuda streaminga 1xbet sadrži najbitnije discipline. Ova kladionica trudi se da se prilagodi individualnim potrebama i preferencijama svojih klijenata, stoga stalno nastoji da udovoljava njihovim očekivanjima, te da stvara unapređenja koja pojednostavljuju samo klađenje, uz pružanje zadovoljstva igračima koji traže malo adrenalina.