Unibet

Pse Unibet është një nga bastvënësit më të sigurtë dhe më të famshëm online? Unibet është kazino, kurse të larta, mijëra baste dhe jackpote!

Unibet është pa dyshim një nga kompanitë më të njohura dhe vlerësuara lart në tregun e bastvënësve. Është themeluar në vitin 1997 nga Anders Strom. Çfarë është interesante, kjo datë bën, që ajo është një nga kompanitë më të vjetra të bastvënësve në tregun.

Selia e Unibet-it gjendet në Maltë. Nga 2018 ky bastvënës ka licencën malteze, për këtë arsye përdorimi i tij është i sigurtë. Përdorimi i Unibet-it është në pajtim me ligjin e Bashkimit Evropian. Unibet është pjesë e kompanisë së madhe ndërkombëtare, e cila bashkon rreth 10 milionë përdorues në tërë botën. Kjo grupë merret para së gjithash me ofrimin e shërbimeve të kumarit online në mbarë botën. më shumë informacion këtu:bastetbet1.com/komente/unibet/

Logo Unibet

25€ free bet

Regjistrohu Regjistrohu