3.000€ dhe 550 FS, të gatshme për t’i marrë në 1xBet

1xBet_blooming_orchids_promo

1xBet gjithmonë ka si prioritet klientët. Kjo deklaratë mbështetet nga veprimet e kompanisë së basteve që janë gjithnjë të angazhuar duke ofruar promocione, bonuse të reja dhe mënyra për të maksimizuar shanset e lojtarëve për të fituar. Nisma më e e tillë e fundit, Orkide të lulëzuara, vjen si rezultat i një partneriteti midis Evolution Gaming dhe kompanisë së basteve. Promocioni ka filluar në 15 mars dhe është i disponueshëm për të gjithë klientët e 1xBet. Vazhdoni të lexoni për të mësuar se si të merrni pjesë, të shijoni lojërat tuaja të preferuara dhe të rrisni përvojën tuaj me këtë promocion të ri.

Si të merrni pjesë

Për të marrë një pjesë të fondit të çmimeve të promocionit prej 3.000€ + 550 FS, fillimisht ju duhet një llogari në 1xBet. Nëse nuk e keni një të tillë, regjistrimi është një proces i lehtë dhe i thjeshtë. Pastaj sigurohuni që të aktivizoni kutinë duke rënë dakord për të marrë pjesë në promocionet me bonus në seksionin “Llogaria ime” dhe vizitoni faqen e promocionit për të klikuar butonin “Merr pjesë”.

Tani jeni regjistruar zyrtarisht në garën për çmime të konsiderueshme në para dhe qindra rrotullime falas. Është koha për të mbledhur sa më shumë pikë të jetë e mundur, për të përfunduar midis dhjetë lojtarëve të parë që do të marrin shpërblime.

Si të mblidhni pikë

Mbledhja e pikëve në promocionin Orkide të lulëzuara është jashtëzakonisht e lehtë. Thjesht luani një nga dhjetë lojërat e Evolution Gaming, që janë pjesë e promocionit dhe për çdo 1€ të vendosur në lojë, ju do të merrni 1 pikë. Për ta bërë edhe më të lehtë për ju, këtu keni një listë lojërash që do t’ju japin pikë në promocion:

● Super Sic Bo
● Baccarat Squeeze
● 2 Hand Casino Holdem
● Immersive Roulette
● Speed BlackJack H
● Dream Catcher
● BlackJack VIP H
● Craps
● Deal or No Deal
● Monopoly Live

Ju mund të futeni lehtësisht në të gjitha lojërat nga faqja e promocionit dhe të filloni të mblidhni pikë, për t’u bërë një nga dhjetë fituesit. Mblidhni sa më shumë pikë të jetë e mundur deri më 22 mars 2021, ora 23:59 GMT dhe mësoni nëse jeni një nga fituesit.

Çfarë mund të fitoni?

Në varësi të pikëve që arrini të mblidhni përpara se të mbarojnë promocionet Orkide të lulëzuara, ju mund të merrni një pjesë të fondit prej 3.000€ dhe 550 FS në lojën Luna Fortuna, të ofruara nga 1xBet, si më poshtë:

● Çmimi i 1-rë: 1000€ + 100 FS
● Vendi i 2-të: 600€ + 90 FS
● Vendi i 3-të: 400€ + 80 FS
● Vendi i 4-t: 300€ + 70 FS
● Vendi i 5-të: 200€ + 60 FS
● Vendi i 6-të: 100€ + 50 FS
● Vendi i 7-të: 100€ + 40 FS
● Vendi i 8-të: 100€ + 30 FS
● Vendi i 9-të: 100€ + 20 FS
● Vendi i 10-të: 100€ + 10 FS

Mos e humbni mundësinëpër të fituar më thjesht, duke shijuar lojërat tuaja të preferuara. Hyni që tani në promocionin Orkide të lulëzuara në 1xBet dhe bëhuni gati për një përvojë të mrekullueshme!