Betfair

Betfair është një nga bastvënësit më të njohur për lojtarët nga mbarë bota. Në Betfar lojtarët vënë baste direkt kundër njëri-tjetrit, çfarë i jep kurse më të larta online!

Betfair është propozim tjetër të bastvënësve online, në të cilën ia vlen të kushtojmë vëmendjen. Është një nga platforma më të mëdha, e cila mundëson vënien e basteve në internet. Ajo ngre vazhdimisht ofertën e saj, duke krijuar propozime të përshtatura për nevojat individuale të klientëve të saja. Aktualisht kompania, edhe pse është kompani e re, shërben mijërave të klientëve çdo ditë.

Në vitin 2016 Betfair-in e ka marrë përsipër Paddy Power, çfarë ka rezultuar në këtë se Betfair mund të përgatitej për ekspansion të mëtejshëm të tregut. Është një markë e njohur dhe e vlerësuar lartë, sidomos në tregun anglez, e cila ka filluar veprimtarinë në vitin 2000. Mund të konstatojmë pra, që gati 20 vjet ajo vazhdimisht zgjer ofertën e saj, duke përshtatur cilësinë e shërbimeve tek klientët në tërë botën.

Logo Betfair

100% bonus