Rabona

Rabona nuk është thjeshtë një kompani për bastin tuaj, por gjithashtu një mundëi shumë e mirë për online casino ! Rabona është një ndër kompanitë më të rekomamduara për lojën online me një bonus fillestar prej më shumë se €100!

Rabona është themeluar në vitin 2019. Është pjesë e Araxio Development Company. Bastet online u ofrohen kryesisht lojtarëve gjermanë dhe norvegjezë, por kohët e fundit janë përdorur nga shumë lojtarë nga e gjithë pjesa tjetër e botës.

Rabona ofron një program unik besnikërie për mbledhjen e kartave. Bastet mund të vendosen nëpërmjet një faqe interneti të veçantë, e cila mund të aksesohet nëpërmjet pajisjeve mobile. Vlen të theksohet se basteshkruesi Rabona është nën juridiksionin e Curacao, kështu që mund të operojë ligjërisht në territoret që janë të specifikuara në licencë.

Avantazhet dhe disavantazhet e Rabonit

Cazino Rabona dallohet nga një numër avantazhesh të rëndësishme. Përdoruesit mund të mbështeten në bonuse tërheqëse kur vendosin baste. Për më tepër, një mundësi shumë interesante është të luani slots në gamën e madhe që ajo ofron dhe të vendosni baste. Ofruesi i basteve mbështet gjithashtu shumë forma pagese duke përfshirë kriptovalutat, gjë që është padyshim një avantazh për përdoruesit.

Një nga disavantazhet është se faqja e internetit është shumë e mbingarkuar me banderola, gjë që e bën shumë të vështirë përdorimin e saj. Për më tepër, përdoruesit pretendojnë se marrja e niveleve të mëtejshme VIP nuk është një e lehtë, për të përfituar një shërbim më të diferencuar.

Bast në Rabona

Rabona ofron shumë mundësi të ndryshme bastesh sportive. Bastvënësit kanë mundësinë të zgjedhin shumë ndeshje në të njëjtën kohë. Për të qenë të suksesshëm gjithçka që ju nevojitet është një njohuri bazë e lojërave në fjalë dhe pak fat. Në varësi të preferencës suaj, ju mund të vendosni bastnin për rezultatin e garave të tilla si futbolli, regbi, shigjeta dhe shumë të tjera.

Rabona ju jep mundësinë për të vendosur bastin tuaj në rezultatet e kampionateve më të njohura si kampionati UEFA ose Copa America, si dhe në më shumë gara të veçanta. Ka vërtet shumë mundësi për të zgjedhur.

Bonuset e ofruara nga Rabona

Siç u përmend më herët, Rabona ka bonuse shumë tërheqëse për të ofruar për të gjithë lojtarët. Për depozitën e parë, bonusi është një dyfishim i depozitës deri në 100 € dhe deri në 200 rrotullime plotësisht falas. Në kompaninë e basteve, ju mund të fitoni një bast shtesë, në fillim, me vlerë deri në 100 €. Bonuset vlejnë për të gjitha llojet e lojërave.

Përfitimet ofrohen gjithashtu për përdoruesit e rregullt dhe aktivë. Nëse regjistroheni në turneun e lojës suaj dhe bëni qarkullimin e duhur, mund të jeni ndër fituesit. Çmimet mund të arrijnë deri në disa dhjetëra mijëra euro. Për më tepër, ato mund të paguhen pothuajse menjëherë. Vlen të theksohet se zakonisht grupi i çmimeve ndahet mes dhjetë lojtarëve të parë.

Mbledhja e kartave të futbollistëve

Për shumë përdorues, Rabona lidhet kryesisht me mundësinë e mbledhjes së kartave që përshkruajnë lojtarë të klubeve të famshme. Nëse përdoruesi arrin të mbledhë të gjithë ekipin, ai/ajo mund të marrë një çmim prej 100 euro.

Për më tepër, kartat mund të shkëmbehen për pikë besnikërie në Rabon, të cilat i merrni edhe kur plotësoni disa sfida, për shembull. E gjithë kjo bazohet në një normë konvertimi prej 1 Euro për 1 pikë të bastit përkatës. Vlen të luftohet edhe çmimi i fundit, që është Kupa Rabona. Për ta marrë atë, duhet të grumbulloni 180 mijë pikë. Përveç Kupës, lojtarët marrin edhe 5000 euro.

Aspektet grafike

Rabona ka një faqe interneti me një dizajn grafik shumë tërheqës. Tema kryesore ka të bëjë me futbollin, prandaj gjatë shfletimit të portalit mund të hasni shumë pajisje futbolli.

Ndërfaqja e qartë është gjithashtu një avantazh i madh. Lundrimi në sit është vërtet i thjeshtë dhe i qetë, pavarësisht se çfarë pajisje po përdorni. E vetmja pengesë mund të jenë shumë elementë shtesë dhe parulla dhe butona që nuk nevojiten vërtet.

Rabona është një ofertë fantastike për të gjithë personat që janë të interesuar për baste sportive. Ky libralidhës sigurisht që ia vlen të rekomandohet dhe të gjitha opsionet shtesë që ofron sigurisht që e bëjnë atë edhe më tërheqës për përdoruesit. Mjafton vetëm njohuri bazë dhe pak fat për t’u pasuruar shpejt dhe për të fituar pikë shtesë. Rabona është njëqind për qind e sigurt dhe e rehatshme për t’u përdorur. Kompania ofron gjithashtu një mundësi për t’u përdorur në gjuhën tuaj dhe një bisedë me një konsulent gjatë gjithë kohës.