Tregu i bastvënësve rritet vazhdimisht në tërë botën. Çdo ditë vihet bast sasi e madhe e basteve sportive, dhe falë këtyre klientët, të cilët parashikojnë rezultatet (tiperët) mund të fitojnë shumë. Rritja e karakterit modern të teknologjisë dhe zhvillimi i komunikimit kanë shkaktuar, që aktualisht popullaritet më të madh e kanë bastet online. Për të gjetur informacione, cili operator i basteve vepron në mënyrë të ndershme, ia vlen t’i shfletoni uebfaqet, për të qenë të ndërgjegjshëm, cilët shërbime përdorni.

Interesant është, që shërbimet e bastvënësve online përdoren gjithnjë e më shumë klientë. Kjo për shkak të komoditetit, të cilin mund të japë vënia e basteve online. Për këtë qëllim nuk duhet të dilni nga shtëpia, çfarë shkakton, që kjo mënyrë e vënies së basteve gëzon gjithnjë e më shumë famë. Falë kësaj mund të vënë shumë baste sportive dhe të mbledhin shuma të mëdha parash. Në mes të bastvënësve, të cilët ofrojnë shërbimet e tyre në mënyrë legale mund të gjeni kompanitë si 1xbet, Unibet, 22bet dhe Betfair.

Baste sportive online

Më posht mund të gjeni më shumë informacione për ofertën e këtyre kompanive. Personat, të cilët mendojnë, që bastet janë diçka të re, gabojnë shumë. Ekspertët pretendojnë që kjo formë e vënies së basteve njihet që nga 4000 vjet para erës sonë. Përpara viheshin në baste forma të tjera të ngjarjeve, sepse më shumë popullaritet patën garat e kuajve ose betejat e luftëtarëve. Sot më shpesh këto janë baste sportive, të cilët mund të vëni në bast pa dalë nga shtëpia.

Interneti ka pasur ndikim të madh në zhvillimin e shërbimeve të llojit të tillë. Momenti i padyshimtë historik mund të kishte qenë futja e basteve në rrjet, dhe falë kësaj miliona përdorues në tërë botën mund të shijojnë format e tipit të tillë të vënies së basteve. Zhvillimi shumë i shpejtë i telekomunikacionit dhe IT-së ka mundësuar të gjithë lojtarëve të interesuar të vënë baste në ngjarje nga tërë bota pa marrë parasysh, ku gjenden momentalisht. Kompanitë e basteve që veprojnë në internet kanë mundësuar tiperëve të tyre të vënë baste gjithashtu pavarësisht nga koha e ditës dhe natës. Për këtë qëllim mjafton të ndizni kompjuterin ose pajisje tjetër elektronike me qasje në rrjet, të hyni në uebfaqen, të identifikoheni në llogarinë e vetë dhe të përdorni të gjitha mundësitë e parashikuara nga pronari i basteve. Në këtë moment ia vlen të përmendim që në gjysmën e dytë e shekullit XX për bastet ka ardhur e ashtuquajtura periudha e artë.

Në çdo cep të botës bastet e reja kanë filluar të fusin intensivisht ofertat e tyre në tregjet botërore, çfarë ka kontribuuar në rritjen e konkurrencës dhe numrit shumë më të madh të klientëve të kënaqur, të cilët mund të zgjedhin nga disa oferta të aksesueshme. Aktualisht flitet pët popullaritetin më të madh të basteve. Duke vëzhguar tregjet botërore, mund të bëhen përfundime të guximshme, që barte rriten vazhdimisht, dhe kompanitë që ofrojnë shërbimet e parashikimit të rezultateve bëhen gjithnjë e më të fortë. Nëse vlerat do të mbahen në këtë nivel, me siguri numri i tiperëve do të rritet vazhdimisht. Në rritjen e numrit të basteve ka kontribuuar gjithashtu rritja e interesimit për këta.

Krahasimi i bastvënësve 1xbet, Unibet, Betfari dhe 22bet

Bastet 1xbet, Unibet, Betfait, ose 22bet janë disa prej basteve, të cilët gëzojnë popullaritet në tërë botën. Në këtë ndikojnë disa faktorë. Ndër këtyrë mund të përmendim ofertën interesante e basteve, mbështetjen e shpejtë dhe e shkathët, shpejtësinë e pagesave dhe shumë faktorë të tjerë, të cilët pa hezitim kushtojnë vëmendjen e personave, të cilët interesohen për botën e basteve. Më shumë interesim mes tiperëve nga propozimet e përmendura më lart e gëzon 1xbet. Ky bastvënës rus ka bashkuar shumë tiperë në botë, duke ofruar një ofertë imponuese, kontakt të shkëlqyeshëm dhe mbështetje teknike.

Oferta 1xbet përmban një numër imponues të basteve sportive, si futboll, basketbol, tenis dhe shumë të tjerë. Personat, të cilët përdorin ofertën e këtij bastvënësi nuk fshehin kënaqësinë e tyre. Ndërsa Betfair është bastvënës online, i cili përbën një nga platformat më të mëdha të basteve në tërë botën. Aktualisht kompania i jep shërbime qindrave klientëve. Selinë e ka në Londër. Në ofertën gjendet një gamë të gjerë të basteve sportive, automateve, kazino dhe lojra tavoline. Çdokush pra do të gjejë në Betfair diçka për vetveten, çfarë plotësisht do t’i përmbushë pritjet e tija.

Çfarë është interesant, Betfair është plotësisht i vetëdijshëm për kufizimet përsa i përket mundësisë së zhvillimit të basteve online në shumë vende, për këtë arsye vazhdimisht aplikohet për marrjen e lejes për të zhvilluar bastet në teritorin e vendit të dhënë në mënyrë legale. Këtë natyrisht e vlerësojnë lart klientët e kënaqur, të cilët përdorin shërbimet e këtij bastvënësi aq interesant. Betfair dallohet në sfondin e konkurencës edhe me ofertë interesante. 22bet është një nga kazinotë interneti më të famshme në tërë botën. Kazino 22bet është mjaft e re, megjithatë mbledh numër të madh të tifozave të ruletës në mbarë botën. Në rast të 22bet vëmendjen e veçantë e meriton aplikacioni interesant mobil dhe mundësia e vënies së basteve në smartfonin, ashtu edhe në kompjuterin dhe tabletën.

Faqja e 22bet përkthehet në shumë gjuhë të marrësve nga vende të ndryshme, çfarë jo pa arsye ndikon në rritjen e popullaritetit të furnizuesit të basteve sportive, siç është 22bet. Ky bastvënës dallohet nga konkurenca edhe me thjeshtësinë e regjistrimit të llogarisë. Mjafton vetëm të krijosh llogarinë, të shkruash disa të dhëna të rëndësishme, çfarë do të mundësojë të përdorësh plotësisht të gjitha përfitimet, të cilët ofron 22bet. Propozim i fundit në listën tonë është Unibet. Deri jo aq shumë kohë përpara shumë përdorues ankoheshin për grafikën mjaft i dobët në uebfaqen e këtij bastvënësi. Pas marrjes së sugjerimeve autoritetet e Unibet-it kanë reaguar shpejt, duke krijuar një interfejs krejtësisht i ri dhe i qartë të faqes Unibet, i cili kap syrin dhe duket profesional. Vënia e basteve në Unibet është e mundshme jo vetëm në kompjuterët, por edhe në smartfonat me sistemin Android. Në ofertën deri pak përpara gjendej vetëm kazino, por aktualisht oferta është zgjeruar me bastet sportive, bastet online, lojëra me gërvishtje, automate dhe lojëra me letra.