22bet

Обложувалницата 22bet е уште еден предлог во оваа групација. Ова е релативно ново и не многу популарно казино што го користат играчите ширум светот. Веб-страницата е шифрирана со SSL протоколи, што значи дека играчите воопшто не морат да се грижат за своите лични податоци, бидејќи остануваат на безбедно место. Исто така, не треба да се грижите за прашања како што се појдовни и дојдовни трансфери. Сè е направено со највисок квалитет на безбедност. Целиот веб-сајт работи на исклучително јасни правила и е преведен на различни јазици, поради што понудите за 22bet можат да ги користат фановите ширум светот.