CampoBet

CampoBet – уште една онлајн обложувалницата која нуди обложување на спорт. Треба да се забележи дека сајтот КампоБет на заинтересираните играчи им нуди пристап и до виртуелно казино.

Сепак, ние во нашиот преглед ќе се фокусираме на спортското обложување од операторот CampoBet.

CampoBet (КампоБет) – правни информации

Обложувалницата CampoBet (КампоБет) е меѓународна компанија, застапена во целиот свет. Дејноста е регулирана со лиценца од Antilephone. Дозволите за работа од светски познатиот регулатор на услуги за играње гарантира не само висока безбедност за сите оние кои се обложуваат во КампоБет (CampoBet), но и висок квалитет на услугите и незаборавни доживувања!

Забележливо е дека обложувалницата CampoBet е ќерка-производ за другите онлајн казина кои се во сопственост на Araxio Development NV. На сите оние на кои им се познати Буран Казино, Вазамба или Малина Казино, не им требаат препораки за даденава обложувалница.

Што им нуди КампоБет (CampoBet) на играчите?

Сè она, за што може да сонува само љубител на спортското обложување, може да се најде на КампоБет (CampoBet). Тука корисниците можат да се обложуваат како на реални настани, така и на виртуелни видови спорт.

CampoBet (КампоБет) – обложување на сајбер-спорт

Како што му доликува на еден оператор на игри на среќа, кој работи во виртуелен свет, и CampoBet (КампоБет) нуди можност за обложување на сајбер-спорт (на пример на Dota 2). Исто така, можете да се обложувате на резултатите од сајбер-спорт настаните со помош на специјални облози.

КампоБет (CampoBet) – обложување на виртуелен спорт

Како дополнување на класичните сајбер-спорт облози, обложувалницата КампоБет (CampoBet), исто така, има многу широк дијапазон на виртуелни спортски облози. На сајтот на обложувалницата ќе можете да поставите облог на виртуелни видови спортови во следниве дисциплини:

  • Кошарка.
  • Фудбал.
  • Коњски трки.
  • Тенис.
  • Трки со кучиња.

Благодарение на партнерството со виртуелниот куп на Европа, CampoBet (КампоБет), исто така, овозможува обложување на сите резултати во рамките на еден настан.

Обложувањето на CampoBet (КампоБет) се исплаќа!

Како што е карактеристично за еден од најважните играчи на пазарот за онлајн играње, CampoBet (КампоБет) на своите клиенти им нуди неколку привлечни акции. Најважната од нив претставува бонусот за добредојде за сите нови корисници.

Бонус за добредојде на КампоБет (CampoBet)

Бонусот за добредојде за спортски настани изнесува 100% бонус за релоуд, односно до 185 евра.

Услови за користење (одигрување) на бонусот:

  • Не треба да се става повеќе од 25 евра за пар.
  • Коефициентот за обложување, на кој типувачот планира да го користи својот бонус за добредојде, не може да биде понизок од 1,5.
  • За да добие бонус, корисникот треба да префрли најмалку 20 евра на својата сметка на CampoBet (КампоБет) како дел од првиот депозит;
  • Во рок од 30 дена од моментот на активирањето, бонусот треба да се постави не помалку од 8 пати.

CampoBet (КампоБет) – други акции

Покрај бонусот за добредојде, CampoBet (КампоБет), исто така, нуди и некои други редовни спортски бонуси. На пример, бонус за викенд, награда која може да се активира во средината на неделата, турнири каде можете да се натпреварувате со други играчи… Во КампоБет (CampoBet) корисникот навистина има што да избере и нема да му биде досадно!

Заклучок и финална оценка

CampoBet (КампоБет) е релативно млада компанија (основана е во 2018 година) која веќе ужива значајна популарност и заслужена репутација. Не зачудува тоа што широкиот спектар на достапни облози, брзите и удобни методи за плаќање, одличната услуга и дарежливите бонус програми се карактеристиките кои заслужено ги привлекуваат сите љубители на обложувањето. Ние сме убедени дека опишаната обложувалница има една од најдобрите понуди на пазарот за онлајн спортско обложување!

Сепак, ние сè уште гледаме простор за раст. Дефинитивно, за понатамошен успех на обложувалницата КампоБет (CampoBet) би помогнала понудата на сајбер-спорт облози. Исто така, сметаме дека кон прифатените методи за плаќање треба да се додаде PaySafeCard. Тешко е да се каже зошто  толку популарен метод за онлајн плаќање не бил вклучен веднаш на сајтот на обложувалницата.

Како заклучок, и покрај неколкуте недостатоци (кој ги нема?), сметаме дека обложувалницата CampoBet (КампоБет) заслужува многу добра оценка. На компанијата и посакуваме понатамошно успешно развивање, а на сите играчи кои ќе се регистрираат на сајтот – високи добивки и незаборавни емоции!